Minion torta
Sastojci
Prvih kora
5 belanca
150 g šećera
200 g mljevenih oraha
1 žlica brašna
Drugi sloj
5 belanca
150 g šećera
200 g prženih tlo lješnjaka
1 žlica brašna
Treći sloj
5 bjelanjaka
150 g šećera
200 g mljeveni bademi
1 čajna žličica brašna
Fil
15 zumanaca
15 žlica šećera
100 g čokolada
300 g maslaca
čokolada za oblaganje
200 g čokolade
6 žlica ulja
Priprava
prvi
Lesniku predpečenih u pećnici, za uklanjanje tankog ljusku smeđe i samljeven. Bademi ulijte kipuće vode, oguliti i ispeći u pećnici, pazeći da ostane svijetlo.
Drugi
postupak je isti za sve tri kore: pjena bjelanjaka umutiti jaja, dodati šećer i na kraju lagano umiješajte orahe / lješnjake / bademe i dodati žlicu brašna.
3.
Ulijte u tanjur pokriveno mazivom i papir za pečenje na 180-200 ° C, oko 20 minuta.
4.
U međuvremenu, pripremite filet: kuhajte na paru cinka i šećera i kada je teško dodati čokoladu.
5.
Hladite ohlađeni file s kockicama maslaca i napunite kore, prvo s orasima, u sredini s bademima, i stavite curry na sireve.
6.
Nanesite tanke slojeve sa svih strana, a zatim ohladite čašom.
7.
Za ukrašavanje, navlažite maslac od pjene i rastopljeni čokoladu (1: 1), i nanesite vitez sa zvijezdama. Ukrasite stranice s roštiljem na žaru ili pospite mljevenim djetlićem.
8.
Cijela kolač
Nema komentara:
Objavi komentar